Smartrike – Smartfold Junior Rood kopen?

Smartrike smartfold 400
de revolutionaire en nieuwe 7-in-1 smartfold-driewieler is volledig opvouwbaar tot 85% van zijn originele grootte, wat hem zowel compact als draagbaar maakt. Door deze unieke eigenschap kun je hem zelfs als handbagage mee in het vliegtuig nemen. Daarnaast groeit de smartfold met je kind mee, want elke uitvoering past bij een levensfase van je kind. Van een volledig ouder-gecontroleerde driewieler bij de leeftijd van 9 maanden, tot een driewieler die door jouw zoon of dochter zelf bediend kan worden bij een leeftijd van ongeveer 3 jaar.
Specificaties:
kleur: rood
geslacht: junior
materiaal onderstel: staal
materiaal wielen: eva
afmetingen opgevouwen: 65 x 33 x 38 cm (l x b x h)
gewicht: 7,7 kg
verstelbare rugleuning: nee
vastzetrem: ja
geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar.
Opklapbare voetensteunen en pedalen
zonnescherm (opklapbaar, afneembaar en uv-werend)
360 graden zwenkwieltje
de 7 fases van de smartfold staan hieronder uitgelegd:
fase 1 – opgevouwen:
dit is natuurlijk de opgevouwen fiets. De fiets is compact op te bergen en hierdoor ook makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de kofferbak. Ideaal voor op vakantie dus. Maar ook om hem op te bergen in een kleine schuur. Het nadeel van de meeste driewielers is namelijk dat, hoe klein ze ook zijn, door hun vorm, behoorlijk wat ruimte innemen.
Fase 2 – 9 maanden +:
jij als ouder hebt de volledige controle. Je kindje zit vast met behulp van de driepuntsgordel en het wiel staat ingesteld om bestuurbaar te blijven voor jou. Het stuur bewegen is wel mogelijk, maar het heeft geen invloed op de wielrichting.
Fase 3 – 12 maanden +:
met 12 maanden kun je het plankje onder de benen verwijderen en de voetjes laten rusten op de voetsteuntjes die je makkelijk kunt uitklappen.
Fase 4 – 18 maanden +:
de zonnekap kan worden verwijderd van het fietsje, waardoor je kind alle ruimte heeft om om zich heen te kijken. Nog steeds is het wiel te besturen door de ouders en niet door het kind zelf.
Fase 5 – 24 maanden +:
met 24 maanden draai je de wielkap om, waardoor je kindje zelf de mogelijkheid heeft om te sturen. Uiteraard blijf je je kind vooruitduwen en kun je hiermee alsnog invloed uitoefenen op de richting waar je op rijdt. Ook worden de uitgeklapte voetsteuntjes ingeklapt en de trappers op het voorwiel vastgezet in de eerste stand.
Fase 6 – 30 maanden +:
de duwstang voor ouders wordt naar beneden geduwd, je kind mag vanaf nu zelf trappen en sturen. Dit geeft vertrouwen!
Fase 7 – 32 tot 36 maanden:
wanneer je kind er groot genoeg voor is, kan het hoge zitje verwijderd worden en dan blijft er een kuipzitje over. Wat het fietsen op een echte fiets steeds echter maakt. Volwassenen hebben immers ook geen rugsteun op de fiets.

Smartrike – Smartfold Junior Rood kopen?

Ean: 4895211400017
Levertijd: in 1 dag(en) in huis

Korting 53.70 Euro!
Normale prijs (elders) : 213.95 Euro
Actieprijs vandaag : 160.25 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Smartrike – Smartfold Junior Rood

Naar aanbieder

Geef een reactie