Dino – Ninja Turtles 16 Inch 27 Cm Junior Knijprem Groen kopen?

Het leren fietsen kost tijd, moed en doorzettingsvermogen! Maar met wat ninja power vordert dat moeiteloos. Deze groene kinderfiets van dino (met een wielmaat van 16 inch) is uitermate geschikt voor de beginnende fietsers met een leeftijd van 4 tot 6 jaar.
een goed begin!
een goede basis is het begin met alles! Daarom is voor deze kinderfiets gebruik gemaakt van de beste materialen. Het stalen frame met stevige middenstang garandeert een veilige en robuuste kwaliteit. De gesloten kettingkast dient ter bescherming van de kleine vingertjes en voorkomt scheuren en vuil in kleding. de zijwieltjes zorgen voor evenwicht op de fiets. Perfect voor wie wil leren fietsen! 
opvallend onderweg
deze stoere ninja turtles fiets valt meteen op! Een echte aanrader voor alle fans van deze figuren! De fiets heeft een stoere groene kleur met leuke details. Van kettingkast tot zijwielen en van zadel tot stuurbord, alles is geheel in stijl van de ninja turtles! Zelfs de bidonhouder en bidon hebben leuke details. Verder heeft de fiets een fietsbel, zodat jij kunt laten horen dat je er aankomt!
geschikt voor de jongere ninja turtles fans
met een wielmaat van 16 inch is deze ninja turtles fiets geschikt voor de jongere fans in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Zo beschikt deze jongensfiets over zijwieltjes die afneembaar zijn. De zijwieltjes maken het oefenen op trappen en sturen makkelijker en zorgen voor stabiliteit. Zodra het fietsen beter gaat, kun je een stapje verder gaan zonder zijwieltjes. het stalen frame heeft een stevige stang in het midden, die zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Remmen kan gemakkelijk met de knijpremmen aan het stuur. Zowel het zadel als het stuur zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Dat is ontzettend handig bij het meegroeien van kinderen!
fietsen maar!
deze stoere jongensfiets is perfect voor echte ninja turtles fans! De fiets heeft een stoer, rood frame met details. Met de kracht van de vechtende schildpadden leer jij nog sneller fietsen! Welke jongen wil nou niet op deze fiets naar zijn vriendjes fietsen?
Algemene specificaties:
kleur: groen
geslacht: junior
materiaal frame: staal
materiaal velg: staal
stuurpen: vast
zadelpen verend: nee
voorvork verend: nee
versnellingen: geen
verlichting: geen
gewicht: ca. 10,4 kg
leeftijd: van 4 tot 6 jaar
specificaties maten:
wielmaat: 16 inch
framemaat: 27 cm
specificaties remmen:
type voorrem: knijprem
type achterrem: knijprem
specificaties accessoires:
kettingkast: gesloten
stuurbord: ja
zijwieltjes: ja, afneembaar
bidonhouder: ja

Dino – Ninja Turtles 16 Inch 27 Cm Junior Knijprem Groen kopen?

Ean: 8006817905226
Levertijd: in 1 dag(en) in huis

Korting 60.00 Euro!
Normale prijs (elders) : 229.95 Euro
Actieprijs vandaag : 169.95 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Dino – Ninja Turtles 16 Inch 27 Cm Junior Knijprem Groen

Naar aanbieder

Geef een reactie