Dino – 44 Cats 12 Inch 21 Cm Jongens Doortrapper Wit kopen?

Speciaal voor alle 44 cats fans is er deze kinderfiets van dino! Een stoere jongensfiets (met een wielmaat van 12 inch) geheel in een stijl van de bekende katten. deze witte kinderfiets garandeert enorm veel rijplezier!
het eerste rondje!
een goede basis is het begin met alles! Daarom is voor deze jongensfiets gebruik gemaakt van een stevig stalen frame. Met de afneembare zijwieltjes sta je extra stabiel. de gesloten kettingkast en de spatborden voorkomen scheuren en vuil in kleding. Om vaart te minderen heeft deze fiets een handrem. perfect voor wie wil leren fietsen! 
geschikt voor de jongere 44 cats fans
met een wielmaat van 12 inch is deze 44 cats fiets geschikt voor jongens in de leeftijd van 3 tot 4,5 jaar. Zo beschikt deze doortrapper over zijwieltjes die afneembaar zijn. De zijwieltjes maken het oefenen op trappen en sturen makkelijker en zorgen voor stabiliteit. zodra het fietsen beter gaat, kun je een stapje verder gaan zonder zijwieltjes. het stalen frame heeft een stevige stang in het midden, die zorgt voor stabiliteit en veiligheid. Zowel het zadel als het stuur zijn gemakkelijk in hoogte te verstellen. Dat is ontzettend handig bij het meegroeien van kinderen en zorgt ook voor een ergonomische zithouding. 
een supergaaf design met de leukste katten
de kinderserie 44 cats is enorm populair. Als fan van deze serie vinden kinderen het supergaaf om op een eigen 44 cats kinderfiets te rijden. Het design van deze jongensfiets staat volledig in het teken van de leuke katten. Op deze fiets kan en wil ieder kind leren fietsen!
Algemene specificaties:
kleur: wit
materiaal frame: staal
materiaal velgen: staal
stuurpen: vast
gewicht: ca. 8,5 kg
leeftijd: van 3 tot 4,5 jaar
specificaties maten:
wielmaat: 12 inch
framemaat: 21 cm
specificaties remmen:
type voorrem: knijprem
type achterrem: doortrapper
specificaties accessoires:
zijwieltjes: ja (afneembaar)
spatborden: ja
stuurbord: ja

Dino – 44 Cats 12 Inch 21 Cm Jongens Doortrapper Wit kopen?

Ean: 8006817904823
Levertijd: in 1 dag(en) in huis

Korting 33.75 Euro!
Normale prijs (elders) : 134.50 Euro
Actieprijs vandaag : 100.75 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Dino – 44 Cats 12 Inch 21 Cm Jongens Doortrapper Wit

Naar aanbieder

Geef een reactie