Amigo – Racer-s7 20 Inch 33,5 Cm Junior V-brakes Oranje kopen? Lees eerst dit

Amigo racer mountainbike
let op:
-showroommodel
-diverse lakbeschadigingen
op de amigo racer doe je natuurlijk niets anders dan zo hard mogelijk racen. Daar is de fiets dan ook speciaal voor gemaakt, en dat op allerlei terreinen! De vering zorgt ervoor dat je comfortabel een stukje door de berm of het bos kunt fietsen, want alle klappen worden voor je opgevangen. En met de gave kleurcombinaties steel je overal meteen de show.
comfortabele vering
de strategisch geplaatste veer in het frame van de fiets zorgt ervoor dat je ieder terrein aan kunt. Of je nu over de weg fietst, of juist een moeilijk begaanbaar bospad hebt gekozen. De veer zorgt ervoor dat iedere hobbel of hindernis zonder problemen genomen wordt, zonder dat jij er iets van voelt! Op die manier kun jij je snelheid houden, en een echte racer zijn.
antislip-trappers
bij hoge snelheden, wil je natuurlijk wel zo veilig mogelijk op de fiets zitten. We hebben daarom de trappers van de amigo racer zo gemaakt dat jouw voet niet van zijn plek schiet. De moeilijker begaanbare terreinen die je gaat opzoeken, zorgen er namelijk voor dat je van gewone trappers zo weg zou glijden. Met het extra profiel op de trappers ben je altijd verzekerd van trapkracht!
opvallende kleuren
je wilt toch niets liever dan opvallen met zoân gave fiets? Dat snappen wij helemaal! Daarom hebben we bij de amigo racer gave kleurencombinaties bedacht, die direct in het oog springen. We houden daarbij van hele felle kleuren, maar wel in combinatie met een donkere basiskleur. Op die manier springen de kleuren er nog meer uit en steel jij de show waar je ook komt.
de fiets voor jou
ben jij op zoek naar een robuuste en stoere mountainbike? Dan is de amigo racer jouw ideale kandidaat. Wil je snel en veilig op onverharde paden fietsen, dat kan met deze racer. En hoe cool zijn deze opvallende kleuren, hier wil je zeker wel gezien op worden!
amigo
bij amigo hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt amigo jouw nieuwe beste vriend?
Algemene specificaties:
kleur: oranje
geslacht: junior
materiaal frame: staal
gewicht: ca. 14 kg
banden: zwarte luchtbanden amigo bullet 20 x 2.00 inch (50-407)
velgen: enkelwandige aluminium velgen
versnellingen: 1
specificaties maten:
wielmaat: 20 inch
framemaat: 33,5 cm
zadelhoogte: 72 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)
zadelhoogte verstelbaar: ja
specificaties remmen:
type achterrem: v-brake
type voorrem: v-brake
specificaties verlichting:
voorlicht: reflector
achterlicht: reflector
specificaties accessoires:
kettingkast: open kettingkast
fietsbel: ja
fietsstandaard: ja

Amigo – Racer-s7 20 Inch 33,5 Cm Junior V-brakes Oranje kopen van Amigo? Lees dit eerst

Ean 8720585248261

in 1 dag(en) in huis

Korting 167.45 % / EURO!

Amigo

Normale prijs (elders) : 264.95 Euro
Actieprijs vandaag : 97.50 Euro

Ga naar Amigo – Racer-s7 20 Inch 33,5 Cm Junior V-brakes Oranje

Geef een reactie