Amigo – Galaxy 16 Inch 25 Cm Jongens Terugtraprem Donkerblauw kopen?

Amigo galaxy jongensfiets
de amigo galaxy is een veilige en stoere fiets waar jouw kind graag op wil fietsen. Het is een uitstekende kinderfiets die stabiliteit biedt aan beginnende fietsers. Deze fiets springt duidelijk boven de rest uit door het fraaie design en optimale comfort!
oog voor detail
bij de amigo galaxy springt meteen het stoere universumuiterlijk eruit, hoe gaaf! Met deze fiets trekt je kind alle aandacht op de straat. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd, en zorgen voor een ontzettend stoere look.
extra stevig frame
met een stoere fiets als de galaxy is de verleiding groot om lekker hard te fietsen. Dat vraagt natuurlijk om een zo stevig mogelijk frame. Daar hebben we dan ook voor gezorgd! Op het lichte, stalen frame kun je vertrouwen, zodat je kind alleen nog maar hoeft na te denken over waar hij naartoe wil. Het voelt voor hem bijna alsof hij zweeft op deze coole galaxy-fiets!
gesloten kettingkast
de kettingkast is veilig afgeschermd. Dit zorgt ervoor dat de ketting beschermd is tegen verschillende soorten vuil. Daarnaast blijven de kleren van je kind ook schoon. Extra pluspunt is dat de kettingkast van leuke, opvallende kleuren is voorzien én je er zelfs een sterrenprint op ziet. Hierdoor sluit hij perfect aan bij de rest van de fiets en steelt jouw kind zonder twijfel de show onderweg.
de fiets voor jouw kind
ben jij op zoek naar een mooie, stoere kinderfiets? Dan is de amigo galaxy de ideale fiets voor jouw kind! Hij trekt met deze stevige, coole fiets alle aandacht van voorbijgangers. Heerlijk rondrijden op een mooie fiets, dat wil toch ieder kind?
met of zonder zijwielen
kinderfietsen tot en met 16 inch worden bij ons standaard geleverd inclusief zijwielen. Deze bieden ondersteuning bij het bewaren van het evenwicht. Zo wennen kinderen veilig aan het sturen en trappen en leren ze stap voor stap om goed te fietsen. Monteer de zijwielen zo recht mogelijk naar beneden en laat ze één centimeter van de grond. Ze hoeven de grond namelijk niet te raken. Op die manier leren kinderen onbewust het evenwicht te bewaren. Als je kind er klaar voor is, demonteer je de zijwielen eenvoudig van de fiets.
amigo
bij amigo hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt amigo de nieuwe beste vriend van jouw kind?
Algemene specificaties:
kleur: donkerblauw
geslacht: jongens
materiaal frame: staal
materiaal velgen: staal
versnellingen: 1
wielmaat: 16 inch
framemaat: 25 cm
specificaties remmen:
achterrem: terugtraprem
voorrem: v-brake
specificaties accessoires:
zijwieltjes: ja
fietsstandaard: nee
kettingkast: gesloten kettingkast
reflectie: voor, achter, wiel, pedaal
fietsbel: ja
slot: nee
Â

Amigo – Galaxy 16 Inch 25 Cm Jongens Terugtraprem Donkerblauw kopen?

Ean: 8720585999484
Levertijd: in 1 dag(en) in huis

Korting 54.75 Euro!
Normale prijs (elders) : 219.00 Euro
Actieprijs vandaag : 164.25 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Amigo – Galaxy 16 Inch 25 Cm Jongens Terugtraprem Donkerblauw

Naar aanbieder

Geef een reactie