Amigo – Flower 20 Inch 33 Cm Meisjes Terugtraprem Wit kopen? Lees eerst dit

Amigo flower meisjesfiets
let op de fiets heeft transportschade waardoor:
– de bel ontbreekt
– het mandje beschadigd is en de bevestigingsdelen ontbreken. 
– de fiets meerdere lakbeschadigingen heeft. 
met de amigo flower zet je de bloemetjes buiten, want deze kinderfiets is gemaakt voor avontuur. Het handige mandje zorgt ervoor dat jij allerlei belangrijke spullen mee kunt nemen, en je ziet er stijlvol uit als je op de plek van bestemming arriveert. Dat komt natuurlijk door de vrolijke kleuren, stuurslingers en de mooie versieringen op het frame en zadel.
oog voor detail
voor iemand die op wil vallen, gaat het allemaal om de details. Met de amigo flower zit dat wel goed! De gave stuurslingers zorgen er al voor dat jij de show steelt. Maar als bewonderaars van je fiets verder kijken, zien ze ook het gave patroon op het frame. Stap je vervolgens van je fiets af, dan komt er een perfect afgewerkt zadel tevoorschijn met hetzelfde patroon: overal flowers!
gesloten kettingkast
door de ketting veilig af te schermen, krijg je geen vieze kleren. Het zorgt er daarnaast voor dat de ketting niet vuil wordt en goed blijft werken. Maar dat is allemaal bijzaak als je ziet hoe mooi de kettingkast is. De bloemen en kleuren komen je al tegemoet, en dat zonder te fietsen. Stap dus snel op de fiets en laat iedereen genieten van de mooie bloemen!
het juiste zadel
zithouding op de fiets is ontzettend belangrijk, zeker voor kinderen in de groei. Daarom besteden wij extra aandacht aan de ergonomie van het zadel. Zo zakt het zadel precies ver genoeg in, en zorgen de veren onderaan ervoor dat de hobbels in de weg worden opgevangen. Natuurlijk ziet het zadel er ook nog mooi uit met het bloemetjespatroon aan de achterkant.
de fiets voor jou
ben jij op zoek naar een mooie en handige fiets waar jij overal mee naartoe kan fietsen? Dan is de flower de ideale fiets voor jou! Waar je ook heen gaat, jouw spullen kunnen altijd mee in het mandje voorop.
amigo
bij amigo hebben we een fietsmaatje voor iedereen! Echt nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke fietsen maken kinderen hun eerste kleine uitstapjes door de straten. De stevige trainingswielen helpen de kinderen om hun evenwicht te bewaren terwijl ze wennen aan de trap- en stuurbewegingen. De fietsen hebben een stabiel frame en zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en verschillende bandenmaten. Wordt amigo jouw nieuwe beste vriend?
Algemene specificaties:
kleur: wit
geslacht: meisjes
materiaal frame: staal
gewicht: ca. 13 kg
banden: zwarte luchtbanden amigo storm 20 x 2.00 inch (50-406)
velgen: enkelwandige aluminium velgen
versnellingen: 1
specificaties maten:
wielmaat: 20 inch
framemaat: 33 cm
zadelhoogte: 67,6 cm (in de laagste stand, gemeten vanaf de grond)
zadelhoogte verstelbaar: ja
specificaties remmen:
type achterrem: terugtraprem
type voorrem: v-brake
specificaties verlichting:
voorlicht: led-verlichting (op batterij)
achterlicht: led-verlichting (op batterij)
specificaties accessoires:
kettingkast: gesloten kettingkast
fietsbel: ja
fietsstandaard: ja
fietsmand: ja
stuurslingers: ja

Amigo – Flower 20 Inch 33 Cm Meisjes Terugtraprem Wit kopen van Amigo? Lees dit eerst

Ean 8720585230990

in 1 dag(en) in huis

Korting 170.00 % / EURO!

Amigo

Normale prijs (elders) : 239.95 Euro
Actieprijs vandaag : 69.95 Euro

Ga naar Amigo – Flower 20 Inch 33 Cm Meisjes Terugtraprem Wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *