Amigo – 3step Junior Voetrem Lichtblauw/blauw kopen?

Amigo 3step kinderstep
de amigo 3step kinderstep is ideaal om een rondje mee te steppen! Door de drie wielen is je evenwicht bewaren een stuk minder lastig. De step is daarnaast uitgerust met een verstelbaar stuur en sterke materialen, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben! Met de amigo 3step kinderstep haal jij een step in huis die niet alleen leuk is, hij is ook nog eens gemaakt van kwalitatief goede materialen!
de perfecte step voor jou
met deze kinderstep kan je al vroeg leren steppen. De drie wielen zorgen ervoor dat je makkelijk op je step kan blijven staan. Het deck bevat een griptape waardoor jij niet zomaar met je schoenen van de step afschuift, en dus kunt doen en laten wat je maar wilt. Door jouw gewicht van links naar rechts te verplaatsen kun je de step makkelijk besturen.
voetrem
met de voetrem achterop de step kan je snelheid verminderen of een mogelijk gevaarlijke situatie vermijden. Druk je voet rustig naar beneden en je zult de meeste remkracht uit je rem krijgen.
de juiste kinderstep voor jou
ben jij op zoek naar een supermooie kinderstep waar je de show mee steelt? Dan is de amigo 3step jouw ideale kandidaat. Met de mooie kleurencombinatie val jij meteen op! De step is verkrijgbaar in verschillende opvallende leuke kleuren. Snel en veilig steppen is met de amigo 3step zo geleerd. Stepplezier gegarandeerd!
amigo
amigo is een maatje voor iedereen. Echt nederlands ontwerp, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Met deze vrolijke stuntstep maken kinderen de leukste uitstapjes door de straten. De step is van stevig materiaal gemaakt en is verkrijgbaar talloze kleuren. Wordt amigo jouw nieuwe beste vriend?
Specificaties:
kleur: blauw, lichtblauw
geslacht: junior
materiaal frame: aluminium, staal
materiaal deck: polypropyleen
materiaal wielen: polyurethaan
materiaal stuur: aluminium
lengte deck: 280 mm
breedte deck: 120 mm
hoogte stuur: 75 / 80 / 85 cm
diameter voorwielen: 122 mm
diameter achterwielen: 100 mm
type rem: voetrem
gewicht step: 2,5 kg
maximale gewicht gebruiker: 50 kg
norm: en71
leeftijd: vanaf 3 jaar

Amigo – 3step Junior Voetrem Lichtblauw/blauw kopen?

Ean: 8719817987634
Levertijd: in 1 dag(en) in huis

Korting 22.00 Euro!
Normale prijs (elders) : 47.95 Euro
Actieprijs vandaag : 25.95 Euro

Meer informatie >> Naar aanbieder van Amigo – 3step Junior Voetrem Lichtblauw/blauw

Naar aanbieder

Geef een reactie